AcasăPoliticaBasescu aprofundeaza 20 de zile legea bugetului

Basescu aprofundeaza 20 de zile legea bugetului

Bugetul de stat pe 2014 a ajuns, ieri, la Palatul Cotroceni, unde presedintele este hotarat sa buchiseasca la el cat de mult ii permite Constitutia. Mai exact pana pe 29 decembrie.

Traian Basescu continua sa macine nervii uselistilor intarziind cat se poate promulgarea bugetului pe 2014

Adoptat in nici doua zile de Parlament, bugetul pentru anul viitor va adasta pe masa presedintelui pana pe 29 decembrie, dupa cum a precizat deja Traian Basescu, care contesta in continuare majorarea accizei la carburanti. In schimb, presedintele a anuntat ca va promulga imediat bugetul asigurarilor sociale pe 2014: ”N-am de reprosat nimic acestui buget”. Demersul este pe masura asteptarile presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.

”Sper ca domnul Presedinte sa promulge macar cel de al doilea buget (al asigurarilor sociale – n.r.)”, scria, ieri, Zgonea pe Twitter, odata cu anuntul trimiterii celor doua bugete la Cotroceni. Revenind la bugetul cu probleme, trebuie spus ca USL nu se poate baza nici pe data de 29 decembrie ca data la care isi va finaliza in sfarsit bugetul pe 2014, din moment ce Basescu a precizat si ca ia in calcul sesizarea Curtii Constitutionale pe tema. Caz in care epopeea celui mai contestat buget de stat postdecembrist va continua si la anul.

author avatar
Simona Badulescu
98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger