AcasăPoliticaBasescu anunta ca nu s-a intalnit cu Ciolos si explica motivul

Basescu anunta ca nu s-a intalnit cu Ciolos si explica motivul

In conditiile in care, inca de la primele ore ale zilei de joi, s-a vehiculat ca ar urma sa aiba o intalnire cu premierul desemnat, liderul Miscarii Populare a oferit o scurta lamurire in aceasta privinta.

Traian Basescu explica nu doar ca nu s-a intalnit cu Dacian Ciolos, dar lamureste si de ce anume. „Pentru a stopa speculațiile : Nu am avut nicio intilnire cu d-l Dacian Cioloș și nici nu există o astfel de solicitare din partea cuiva.”, explica fostul sef al statului, joi la pranz, intr-un mesaj pe Facebook.

(captura Facebook/Traian Basescu)

Zvonurile au venit in contextul in care, deunazi, incepand cu PNL, Dacian Ciolos a stat de vorba cu liderii principalelor partide parlamentare – PSD, ALDE, UNPR- urmand ca, in zilele urmatoare sa definitiveze atat lista mmembrilor viitorului Cabinet, cat si un program de guvernare.

Va reamintim faptul ca Dacian Cilos are la dispozitie 1o zile pentru a prezeta Legislativului numele membrilor viitorului Executiv, precum si prevederile programului guvernului pe care tehnocratul il va conduce in urmatorul an, pana la alegerile din 2016.

Despre desemnarea fostului comisar european pe Agricultura in postura de prim-ministru s-a aflat marti dupa-amiaza, cand presedintele Iohannis a facut anuntul, la capatul unei a doua runde de consultati cu reprezentantii partidelor si formatiunilor politice reprezentate in Parlament.

author avatar
Cristina Stefan
371 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger