AcasăPoliticaBasescu anunta Apocalipsa economica

Basescu anunta Apocalipsa economica

Calin Popescu Tariceanu si Varujan Vosganian au fost groparii economiei, sustine Traian Basescu. In opinia fostului presedinte, Victor Ponta si Eugen Teodorovici calca apasat pe urmele predecesorilor, iar efectul va fi unul dezastruos pentru Romania.

Traian Basescu prezice o noua criza economica

Criza din 2009 a fost parfum in comparatie cu ceea ce urmeaza sa vina, avertizeaza Traian Basescu. Intr-o postare pe Facebook, fostul presedinte face o paralela intre masurile adoptate de Guvernul Tariceanu si cele promovate de Cabinetul Ponta. „Romania a beneficiat de doua cupluri de iresponsabili majori in guvernele ultimei decade. Primul este cuplul consacrat Tariceanu-Vosganian, iar al doilea, in curs de afirmare si consolidare, este Ponta – Valcov/Teodorovici.
Primul cuplu, alaturi de BNR si bancile comerciale, au aruncat tara in aer (le duduia economia in cap) generand o crestere economica exploziva, dar nesustenabila, bazata pe un consum desantat in anii 2007-2008. Asa au vrut liberalo-socialistii sa castige alegerile din 2008, sacrificand tara si amagind populatia ca guvernul <<le da la oameni>>. Ca efect, a urmat prabusirea dramatica a economiei din anul 2009. Si ponoasele le-au tras romanii in 2010 si 2011”, a amintit Basescu, subliniind ca anii urmatori vor fi mult mai rai. „Al doilea cuplu, de data aceasta socialisto-liberal, Ponta – Valcov/Teodorovici care <<le da la oameni>> (de aceasta data fara parteneriatul cu bancile in schimb in parteneriat cu <<interesul national>>al UNPR) se straduieste din toate puterile sa le faca romanilor, tot de dragul alegerilor, un an 2016 cu lapte si miere curgind pe santuri, similar anului 2008, urmand ca 2017 si 2018 sa fie foarte probabil anii dezastrului pentru romani”, a mai precizat Basescu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
704 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger