AcasăPoliticaBasescu a vorbit, de la Instanta Suprema, despre "cel mai umilitor dosar"

Basescu a vorbit, de la Instanta Suprema, despre „cel mai umilitor dosar”

Fostul sef al statului a ajuns in aceasta dimineata la sediul Inaltei Curti. Intrebat daca are idee in ce anume dosar s-a dorit sa se discute cu domnia sa, Basescu a declarat ca nu stie exact, insa a exemplificat dosarele care au fost deschise, odata ce nu a mai ocupat prima functie in stat si nu a mai avut imunitate – si in timpul fostului procuror general  Nitu.

UPDATE: Fostul lider de la Cotroceni a plecat de la Instanta dupa ce dat explicatii in dosarul „demisiei in 5 minute”. „Ce sa fac? Asta este pasiunea institutiilor din Romania. E absurd”, a replicat Traian Basescu, la plecarea de la ICCJ.

A enumerat plangerea depusa de craioveanul Serb, in cazul cunoscut opiniei publice drept „demisia in 5 minute” si in care procurorii de la Parchetul General au dat inchidere, iar semnatarul plangerii a atacat decizia de NUP (neinceperea urmaririi penale), dar si cel privind casa din Mihaileanu, redeschis, ori cel deschis in urma plangerii depuse de catre actualul primar al Capitalei, dar despre care Firea anunta recent ca renunta la acuzatii.

Totodata, Basescu a mai adus in discutie dosarul in care e acuzat de spalare de bani si despre care banuiala a lasat sa se inteleaga ca l-ar afecta cel mai mult. „Asta e cel mai umilitor dosar pe care as fi putut sa-l am. Sa acuzi un fost presedinte de spalare de bani, imediat ce si-a terminat mandatul, arata si o lipsa de decenta”, considera fostul presedinte.

Cel mai probabil, cauza pentru care a fost chemat la audieri fostul presedinte are legatura cu prima chestiune, respectiv cu „demisia in 5 minute”. Dosarul penal a fost deschis in 2015, insa declaratia sa dateaza din 2007.

466 afisari

1 COMENTARIU

  1. Da domnule Basescu va simtiti umilit ? Dar noi romani din tara nu ne-am simtit umiliti cind : Ati taiat salariile si pensiile, ati refuzat sa plecati de la cotroceni cind 7,4 milioane de romani au votat sa plecati, ati furat de miliarde de lei la toate campaniile electorale ale dvs. cit si ale PDL, ati intretinut o atmosfera de dezbinare, ura si manipulare nemaintilnite pina acum in tara noastra etc. etc. etc. etc. Dvs. si gasca dvs. de la PDL acum PNL si PMP trebuie sa raspunda pt. toate faptele comise in cei 10 ani JUSTITIA SA-SI FACA DATORIA SI TOTI BANI FURATI IN CEI 10 ANI SA REVINA LA STATUL ROMAN, IAR DVS. SA RASPUNDETI PENAL PT. FAPTELE COMISE.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger