AcasăPoliticaBasescu a venit la congresul PMP: Tin sa ii multumesc doamnei Elena...

Basescu a venit la congresul PMP: Tin sa ii multumesc doamnei Elena Udrea. Sper sa imi confirme inca o data ca e un om cinstit

Desi sambata se specula pe seama faptului ca fostul sef al statului nu va fi prezent la Congresul Partidului Miscarea Populara, de la finele acestei saptamani, Traian Basescu a decis sa isi faca simtita prezenta la evenimentul de la Palatul Parlamentului, unde a si sustinut un discurs, de la tribuna salii.

Incepand prin a le multumi liderilor PMP, Basescu a tinut sa ii transmita in mod expres multumiri Elenei Udrea, cea care, odata ce a aflat ca aintrat in vizorul DNA, a anuntat ca se autosuspenda de la sefia PMP. Desi fosta sefa a formatiunii nu a fost prezenta la Congres, Traian Basescu i-a adresat un mesaj public, primit cu aplauze de catre cei prezenti in sala. „Chiar daca nu este aici, eu in sa ii multumesc si doamnei Elena Udrea, apreciez delicatetea gestului domniei sale de a nu fi in sala”, a afirmat Basescu.

Odata ce a mentionat numele fostei sefe a PMP, Traian Basescu a facut referire si la situatia ex-ministrului Turismului, precizand ca spera ca Elena Udrea sa aiba sa aiba sansa sa se apere. „Sper sa se bucure de conditii corecte pentru a se putea apara si sper sa imi confirme inca o data ca este un om cinstit. Am convingerea ca daca va avea sansa sa o faca, o va face”, a mai punctat fostul presedinte.

Va amintim ca DNA a solicitat aviz atat pentur inceperea urmaririi penale, cat si pentru arestarea preventiva a Elenei Udrea, ajunsa in vizorul procurorilor anticoruptie in doua dosare: „Gala Bute” si „Microsoft”.

149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger