AcasăPoliticaTraian Basescu a semnat, in Herastrau, pentru candidatura Elenei Udrea la presedintie

Traian Basescu a semnat, in Herastrau, pentru candidatura Elenei Udrea la presedintie

„Am semnat pentru candidatul in care cred”, a explicat, duminica la pranz, seful statului, dupa ce si-a trecut numele pe lista celor care sprijina candidatura Elenei Udrea la presedintie.

Aflat in Parcul Herastrau, presedintele Basescu a marturisit, razand, ca uitase sa semneze pentru candidatul pe care il sustine la alegerile din noiembrie, inconditiile in care, inainte ca sefa Partidului Miscarea Populara sa isi anunte intentia de a intra in cursa pentru Cotroceni, seful statului semnase si pentru Cristian Diaconescu, anuntat initial prezidentiabil al PMP. „Mi-am dat seama ca nu semnasem pentru candidata sustinuta. Am semnat pentru candidatul in care cred. (…) In trei ani si jumatate, ca ministru, Udrea a semnat 6 mii de acorduri de finantare pe proiecte. (…) A creat locuri de munca, tacut. E un om loial obiectivelor ei, dar si apropierilor politice de Emil Boc si de mine, n-a basculat functie de cum merg voturile”, si-a motivat Basescu decizia de a o sustine pe Udrea in cursa pentru Cotroceni, enumerand cateva din realizarile fostului ministru al Turismului.

Si daca tot s-a ajuns la comparatii Udrea-Ponta, actualul prezidentiabil al PSD, seful statului a punctat: „Cred ca am semnat pentru cine trebuie (…) Constat ca e mult mai inteligenta si mult mai cinstita decat Ponta”.

author avatar
Cristina Stefan
104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger