AcasăPoliticaBasescu a luat o decizie privind cursa electorala pentru Primaria Capitalei, doar...

Basescu a luat o decizie privind cursa electorala pentru Primaria Capitalei, doar ca inca nu o anunta

Intrebat in numeroase randuri in ultima perioada, mai ales in conditiile in care intervalul pana la care pot fi depuse candidaturile se tot restrange, daca va intra sau nu in cursa pentru Primaria Capitalei, Traian Basescu a tot ales sa mentina un mister in jurul acestei hotarari.

De aceasta data, a mai facut un pas. Mai precis, seara trecuta, prezent in studioul Romania TV, Traian Basescu a spus ca a luat o decizie in acest sens. Doar ca nici de aceasta data nu a spus concret daca va intra sau nu in lupta electorala pentru fotoliul de primar, la alegerile din 5 iunie. „Fiti convinsa ca decizia mea este luata, dar nu consider oportun sa spun ce decizie am luat”, a raspuns Basescu, razand, intrebarii realizatoarei emisiunii.

Fostul presedinte a punctat, apoi, faptul ca a avut cate doua mandate de parlamentar, de primar general si de presedinta. Ca urmare, a tinut sa adauge urmatorul aspect: „am discernamantul sa fac ceea ce se cade sa fac, dupa un asemenea background politic”.

Traian Basescu mai are la dispozitie aproximativ o saptamana pentru a face marele anunt. Va reamintim ca data limita pentru depunerea candidaturilor la alegerile locale din iunie este marti, 26 aprilie.

author avatar
Cristina Stefan
543 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger