AcasăPoliticaBasescu a gasit drumul spre Israel

Basescu a gasit drumul spre Israel

In Israel, Traian Basescu va avea o agenda foarte incarcata

Presedintele Traian Basescu efectueaza timp de doua zile o vizita de stat in Israel si Teritoriile Palestiniene. Potrivit unor surse politice, desi are o agenda incarcata, seful statului isi va face timp si pentru a-i inchide toate usile lui Crin Antonescu, care incearca de ceva vreme sa intreprinda, la randul lui, o vizita oficiala in Israel.

In Israel, Traian Basescu va avea o agenda foarte incarcata

Anul trecut, in decembrie, Crin Antonescu se pregatea sa mearga in Israel, consilierii sai facand eforturi foarte mari ca presedintele Senatului sa fie primit la cel mai inalt nivel. ”Martea neagra”, ceata din Romania si furtuna de zapada care a blocat Ierusalimul au stat in calea liderului PNL, acesta fiind obligat sa-si anuleze ”excursia”. Chestionat pe tema, Antonescu a precizat ca va merge in Israel la sfarsitul lui ianuarie sau inceputul lui februarie. Intre timp, Traian Basescu i-a luat fata.

Seful statului a luat calea Israelului, unde urmeaza sa fie primit de Shimon Peres si sa aiba o intalnire cu premierul Benjamin Netanyahu. Totodata, Basescu va fi primit de presedintele Teritoriilor Palestiniene, Mahmoud Abbas.

author avatar
Adelina Ionicel
332 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger