AcasăPoliticaBasescu a anuntat direct pe o retea de socializare candidatii PMP pentru...

Basescu a anuntat direct pe o retea de socializare candidatii PMP pentru primariile de sector

Reprezentantii PMP au ales ca prezentarea candidatilor la primariile de sector sa fie una „in miscare”, ca urmare au facut un filmulet de prezentare, pe care liderul formatiunii l-a distribuit pe contul sau de Facebook, in aceasta dimineata. Ramane, insa, misterul in jurul candidatului PMP pentur Primaria Capitalei.

Asadar, s-a vrut a fi o prezentare iesita din tipare – care sa nu implice un clasic anunt intr-o conferinta de presa-  si cat mai activa, pornind de la faptul ca este vorba despre „echipa care pune Bucurestiul in miscare”, dupa cum este descrisa pe pagina de socializare a fostului lider de la Cotroceni.

„A venit timpul sa aflati cine sunt candidatii PMP pentru primariile de sector”, a inceput seful PMP prezentarea celor sase nume pe care formatiunea sa le arunca in lupta din 5 iunie, pentru fotoliile de primar de sector. Iar acestia – care au aparut rand pe rand in cadru, au dat mana cu presedintele PMP si au primit scurte indemnuri si felicitari-  sunt urmatorii: la sectorul 1 intra in cursa fostul lider al Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, la sectorul 2 Radu Cristescu, la sectorul 3 Cristian Petrescu, in timp ce pentru sectorul 4 a fost propus fostul primar interimar al Capitalei, Stefanel Dan Marin. De asemenea, la sectorul 5 candideaza, din partea PMP, Valentin Nitu, in timp ce la sectorul 6 aspirantul la functia de edil este Stefan Enache.

(captura Facebook/Traian Basescu)

„Aceasta este echipa de candidati ai PMP pentru functiile de primari. Sunt pentru prima data intr-o astfel de competitie (…) media de varsta a candidatilor nostri este 40 de ani si am convingerea ca ei vor pune Bucurestiul in miscare”, a mai punctat Basescu in inregistrarea postata pe pagina sa oficiala de Facebook. Acum ramane de vazut cand anume va fi anuntat candidatul PMP pentru prima functie in Primaria Capitalei si daca Traian Basescu va decide sa intre sau nu in aceasta cursa electorala.

author avatar
Cristina Stefan
184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger