AcasăPoliticaBasescu: ”Suntem cu un pas in prapastie!”

Basescu: ”Suntem cu un pas in prapastie!”

Seful statului afirma ca Romania  risca  sa fie izolata si acest lucru ar trebui sa-i ingrijoreze atat pe politicieni, cat si pe romani.

Traian Basescu sustine ca Romania este in pericol de a fi sanctionata din cauza greselilor facute de actuala putere

Traian Basescu sustine ca partenerii nostri occidentali sunt alertati de incalcarea statului de drept, respectiv a criteriilor de la Copenhaga, de catre actuala majoritate parlamentara si guvernamentala. Ca dovada in acest sens, presedintele a prezentat ”mesajul corect” adus de ”emisarul SUA”, Victoria Nuland: ”Mesajul foarte serios a fost legat de statul de drept din Romania, care este pus sub semnul intrebarii incepand din vara lui 2012. Majoritatea (USL – n.r.) a recidivat. Actuala putere a demonstrat ca nici prin cap nu-i trece sa revina la un comportament care sa intareasca statul de drept. Comportamentul a fost de subrezire a statului de drept. Acesta este motivul pentru care Guvernul SUA a trimis un emisar la Bucuresti (…) As vrea sa inteleaga, daca se poate, si romanii si politicienii, ca suntem cu un pas in prapastie. Daca majoritatea continua atacurile la statul de drept prin legislatie sau prin declaratii, Romania risca sa fie izolata pentru mult timp”.

Precizand ca nu vrea ca ”afirmatiile sale sa fie tratate politic”, Traian Basescu a dat un ultim avertisment: ”Am primit mesajul ca se vor lua masuri (impotriva Romaniei – n.r.) daca nu se respecta statul de drept”.

[poll id=”673″]

author avatar
Simona Badulescu
229 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger