AcasăPoliticaBaronii USL, atentat la Legea ANI

Baronii USL, atentat la Legea ANI

Institutia condusa de Horia Georgescu a bagat spaima in alesii locali

Liberalii si social-democratii au pus gand rau Agentiei Nationale de Integritate. De teama sa nu-si piarda mandatul, dupa ce au fost declarati in bloc incompatibili, primarii si sefii de CJ cer cu insistenta modificarea legii ANI.

Institutia condusa de Horia Georgescu a bagat spaima in alesii locali

Elanul inspectorilor de integritate a bagat spaima in baronii locali. ”Am cerut sa avem o noua lege a ANI si speram sa o avem. (…) Acum daca se considera incompatibil ca un Consiliu Judetean te desemneaza pe tine presedinte, vicepresedinte, consilier sa faci parte din AGA si asta este o incompatibilitate, mi se pare o enormitate in intelegerea legii si in abordarea ei”, a declarat pentru gandul.info presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot. La randul sau,  seful CJ Mures, Ciprian Dobre, a afirmat ca ”este irational sa convingi pe oricine ca primarul sau presedintele CJ este in incompatibilitate cu sine”.

”Discutam despre apa, canal, drumuri principalul obiect de activitate al unui primar sau presedinte de CJ. Daca nu se ocupa cu apa, canal, drumuri, cu ce sa se ocupe un presedinte de CJ sau primar? (…)Reducerea la absurd ramane singura posibilitate logica de a-i spune unui primar ca se afla in conflict de interese cu comunitatea care l-a votat”, a conchis Dobre. Apelul alesilor locali se pare ca a avut ecou la Bucuresti, viceprimarul Liviu Dragnea precizand ca actul normativ de modificare a legii ANI se afla deja la Ministerul Justitiei.

author avatar
Victor Paun
267 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger