AcasăPoliticaBAC 2015. Ministrul Educatiei: lucrarile la probele scrise, corectate in alte judete...

BAC 2015. Ministrul Educatiei: lucrarile la probele scrise, corectate in alte judete decat cele in care dau elevii examenul

Sorin Cimpeanu

In plin examen, elevii de liceu care, incepand cu prima zi a saptamanii viitoare vor intra in focul probelor scrise din cadrul sesiunii de vara a Bacalaureatului din acest an, primesc o veste noua de la ministrul Educatiei.

Sorin Campeanu

Este vorba despre un anunt ce are sanse sa ii ingrijoreze pe unii dintre candidatii la aceasta sesiune a „examenului maturitatii”. Si anume aceea ca, din cele anuntate de Sorin Cimpeanu, institutia in fruntea careia se afla pregateste un ordin de ministru prin care sa se stabileasca faptul ca lucrarile de la probele scrise sa fie corectate in alte judete decat cele in care au sustinut elevii testarea la materiile respective, potrivit antena3.ro. Aceste judete urmeaza sa fie alese aleatoriu, in asa fel incat sa se inlature orice eventuala suspiciune.

Va amintim faptul ca prima proba scrisa din cadrul actualei sesiuni a Bacalaureatului, cea la limba si literatura romana, incepe pe 29 iunie, seria probelos scrise urmand sa se incheie pe 3 iunie, cu cea la alegere a profilului.

174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger