AcasăPoliticaBAC 2013: PDL cere reluarea probei scrise de la romana

BAC 2013: PDL cere reluarea probei scrise de la romana

Reprezentantii PDL considera ca, pe fondul suspiciunilor de frauda ce vizeaza examenul scris la romana, din cadrul bacalaureatului din acest an, s-ar impune reluarea probei.

La doar cateva ore de la aparitia in mass-media a unor informatii potrivit carora elevii unui liceu din Capitala ar fi aflat subiectele la BAC 2013 inainte de ora 9, in ziua in care absolventii claselor a XII-a sustineau prima proba din cadrul celor scrise, vicepresedintele democrat-liberalilor, Raluca Turcan, a declarat ca partidul din care face parte considera ca e cazul ca examenul la limba si literatura romana sa se repete, daca speculatiile se dovedesc a fi adevarate. „PDL considera necesara reluarea probei la limba romana si solicita Ministerului Educatiei sa prezinte cauzele care au condus la prezentarea subiectelor inainte de examen”, a precizat Turcan.

Va amintim ca, in cursul acestei zile, conducerea liceului „Dimitrie Bolintineanu” din Bucuresti a fost demisa, dupa ce s-ar fi aflat ca elevilor le-ar fi fost comunicate subiectele de la proba de limba si literatura romana, inainte de inceperea examenului scris, din cadrul BACALAUREATULUI 2013.

2.169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger