AcasăPoliticaAvocatul Elenei Udrea: Ni s-a incuviintat audierea, urmare a solicitarii noastre

Avocatul Elenei Udrea: Ni s-a incuviintat audierea, urmare a solicitarii noastre

In conditiile in care fostul ministru al Dezvoltarii si Turismului s-a prezentat, marti la pranz, la sediul DNA pentru a discuta cu procurorii, unul dintre avocatii deputatului PMP a explicat ca solicitarea pentru o audiere a fost facuta chiar de Udrea si aparatorii sai legali.

Udrea insasi anuntase, inainte sa intre in sediul DNA, ca va da declaratii in Dosarul Microsoft, in care este vizata de acuzatii de coruptie, oamenii legii hotarand plasarea sa sub contorl judieciar. „Ni s-a incuviintat audierea, urmare a solicitarii noastre”, a punctat Alexandru Chiciu, mentionand, totodata, ca solictarea in acest sens a fost facuta vineri, fiind inregistrata luni la DNA.

Totodata, avocatul Elenei Udrea a facut, inainte de a intra in sediul DNA, un apel la echilibru. „Vreau echilibru si din partea procurorilor, sigur si din partea organelor judiciare. Si eu, si noi – ca avocati- vom incepe prin linie de echilibru. De aceea va rog sa ne intelegeti cu privire la rezervarea pe care o vom avea in exprimarea punctelor de vedere, sa ne intelegeti ca situatia este delicata si pentru noi”, a declarat Chipciu, aparatorul legal al fostei sefe a PMP.

Elena Udrea a ajuns, marti in jurul pranzului, la sediul procurorilor anticoruptie. Va amintim ca, seara trecuta, deputatii au avizat atat cererile DNA privind incuviintarea inceperii urmaririi penale, cat si pe cele privind retinerea si arestarea preventiva a fostului ministru, in cele doua dosare in care a ajuns in vizorul procurorilor anticoruptie – „Microsoft” si „Gala Bute” -sedinta Camerei intinzandu-se pana spre miezul noptii de luni spre marti.

270 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger