AcasăPoliticaAvocata premierului Ponta, din nou la DNA

Avocata premierului Ponta, din nou la DNA

Aparatorul legal al primului-ministru a ajuns, luni dimineata, la sediul central al DNA, de pe Stirbei Voda.

In conditiile in care Victor Ponta se afla in Turcia, unde se reface dupa o interventie chirurgicala suferita, lunea trecuta, la genunchi, si la care a fost supus intr-o clinica din Istanbul, avocata sa a venit, in prima zi a acestei saptamani, la DNA. Loredana Radu nu a facut, insa, nicio declaratie in privinta prezentei sale in cladirea in care se afla sediul procurorilor anticoruptie nbucuresteni, pentru a lamuri motivele pentru care a venit la DNA.

Insa, potrivit televiziunilor de stiri, avocatul ar fi venit pentru a le prezenta procurorilor o serie de documente de natura medicala, prin care procurorii sa fie informati despre faptul ca primul-ministru se va afla, si in zilele urmatoare, in Turcia, la recuperare, dupa operatia la care a fost supus recent.

De altfel, dupa cum multi isi amintesc, Ponta a anuntat inca din cursul zilei trecute ca a semnat un aviz prin acre ii solicita presedintelui sa accepte ca vicepremierul Oprea sa indeplineasca, interimar, functia de premier in perioada urmatoare, cat liderul social-democrat se vede nevoit sa ramana in strainatate, pentru ca medicii sa ii ingrijeasca piciorul stang, la care a suferit o accidentare, in timpul unui meci de baschet.

80 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger