AcasăPoliticaAvocat: Udrea vrea sa vina la Comisia Juridica din Camera

Avocat: Udrea vrea sa vina la Comisia Juridica din Camera

Elena Udrea ar dori sa vina in fata deputatilor juristi, pentru a-si prezenta punctul de vedere, in conditiile in care, miercuri, deputatii din Comisia Juridica a Camerei sa supuna analizei noile solicitari venite de la Directia Nationala Anticoruptie in cazul Udrea.

Acest lucru a fost anuntat, marti, de catre Marius Striblea, unul dintre aparatorii legali ai Elenei Udrea, inainte de aflarea deciziei magistratilor Instantei Supreme, fata de contestatia inaintata de catre deputatul PMP fata de masura arestului preventiv, dispusa miercurea trecuta, in „Dosarul Microsoft”. „Sigur ca doreste sa vina”, a explicat avocatul Striblea.

De altfel, avocatul a si explicat ca strategia apararii Elenei Udrea, fata de noile cereri ale DNA- de incuviintare a urmaririi penale si a arestarii preventive – depinde de aflarea hotararii magistratilor IICJ, in cazul contestarii masurii preventive dispuse in cazul fostei sefe a PMP.

Intrebat daca, in opinia sa, Udrea ar trebui sa fie adusa fara catuse la maini, in conditiile in care la DNA si la Instanta Suprema a venit incatusata, escortata de politisti, avocatul a precizat: „Eu cred ca doamna Udrea trebuie sa vina fara catuse si libera de orice mandat”.

172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger