AcasăPoliticaAvertismentul adresat de Basescu liderilor MP, in privinta unor candidati: Stiu doua...

Avertismentul adresat de Basescu liderilor MP, in privinta unor candidati: Stiu doua cazuri in care sinceritatea nu-i da afara din casa

Liderul Miscarii Populare nu s-a sfiit sa le atraga public atentia mai-marilor propriului partid, mai precis la Consiliul National al formatiunii, care s-a desfasurat in aceasta sambata, la Palatul Parlamentului, asupra faptului ca doi dintre aspirantii la functii publice, la viitoarele alegeri, nu au fost tocmai sinceri, in privinta unor aspecte privind trecutul lor.

„Sunt foarte multi oameni care vin in organizatii in ultima perioada. Atentie ca unii dintre ei -eu stiu doua cazuri – in care sinceritatea nu-i da afara din casa, cand se prezinta”, a avertizat fosutl sef al statului, care a lamurit la ce anume se refera. „Este neplacut sa aflam ca a avut o condamnare pentru ucidere din culpa, intr-un accident auto, dar este neplacut sa aflam din presa locala”, a punctat Basescu, referindu-se la unul dintre cei vizati.

Si nu putini au fost cei care au inteles in aceasta situatie este candidatul MP la primaria din Oradea, un tanar care a fost implicat, in 2003, intr-un accident auto, soldat cu trei decese, si care are o condamnare cu suspendare, urmare a respectivului eveniment rutier nefericit.

sursa foto: Facebook/MP

198 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger