AcasăPoliticaAutostrada Comarnic-Brasov, gata in 2017. Cat costa constructia ei!

Autostrada Comarnic-Brasov, gata in 2017. Cat costa constructia ei!

Victor Ponta se pare ca s-a faultat singur

Pana in 2017 ar trebui sa fie gata autostrada Comarnic-Brasov, ale carui costuri se ridica, estimativ cel putin, la 1, 8 miliarde de euro. Anuntul a fost facut, joi, chiar de catre premierul Ponta.

Victor Ponta

Soferii primesc vesti cat se poate de bune, la inceput de 2014.  Constructia autostrazii va incepe in primavara, mai exact in luna aprilie a acestui an, si, potrivit contractului, urmeaza sa se incheie peste trei ani. „Autostrada va avea 53 de km plus 7 km de drumuri de legatura, in asa fel incat sa se lege de centura municipiului Brasov si de DN 1, inainte de a intra in Comarnic. (…) Constructia incepe in acest an, la sfarsitul lunii aprilie, si ultimul kilometru va fi finalizat cel mai tarziu in 2017.  Aceasta este perioada prevazuta in contract. (…) Costul de constructie, proiectare, project management este estimat la 1,8 miliarde de euro, efectiv, constructia va reprezenta 28 de milioane de euro/kilometru”, a precizat seful Executivului.

Totodata, Victor Ponta a auntat ca proiectul autostrazii Comarnic-Brasov prevede ca aceasta constructie va avea trei tuneluri, 19 viaducte, precum si 15 poduri.

116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger