AcasăPoliticaAudierea lui M.R.Ungureanu in Comisia de Control a SIE nu a mai...

Audierea lui M.R.Ungureanu in Comisia de Control a SIE nu a mai avut loc

Razvan Ungureanu

Desi ar fi trebuit sa fie audiat de catre senatorii si deputatii din cadrul Comsiei de Control a activitatii SIE, iar el s-a prezentat, marti in jurul orei 11, la Parlament, Mihai Razvan Ungureanu nu a mai ajuns sa discute cu alesii din cadrul forului respectiv.

Razvan Ungureanu

Totul in conditiile in care, desi in cursul zilei trecute se anuntase ca parlamentarii social-democrati vor participa la audierea lui Ungureanu in Comisia de Control, in vederea avizarii numirii sale, alesii PSD nu s-au prezentat la sedinta.

Drept urmare, audierea lui Mihai Razvan Ungureanu, nominalizarea sefului statului pentru prima functie in cadrul serviciului de Informatii Externe nu a mai avut loc.

Anuntul a fost facut chiar de catre liberalul Calimente, presedintele Comisiei. „Am constatat ca nu s-a intrunit cvorumul. (…) La ora 17.00, in plen, vom hotari ce se intampla mai departe. Presupun ca vom cere plenului, care este suveran, sa ia la cunostinta ca nu s-au prezentat colegii nostri”, e precizat liberalul, reamintind ca avizul era unul consultativ.

Reamintim ca sedinta de plen a celor doua Camere, la finele careia am putea afla daca Razvan Ungureanu revine la sefia SIE, urmeaza sa inceapa la ora 17. Actualul liberal a condus Serviciul amintit in intervalul 2007-2012.

author avatar
Cristina Stefan
117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger