AcasăPoliticaAu trecut cinci ani pana sa constate. Dragnea: Excluderea lui Geoana din...

Au trecut cinci ani pana sa constate. Dragnea: Excluderea lui Geoana din PSD, o greseala

Daca nu demult lasa sa se inteleaga ca are de gand sa discute cu Geoana, pe tema unei posibile colaborari, in contextul alegerilor parlamentare, de aceasta data Dragnea a facut o declaratie pe un ton mai mult decat impaciuitor la adresa fostului lider social-democrat.

La aproape cinci ani de cand Geoana era dat afara din PSD, Dragnea readuce pe tapet acel moment, insa nu fara motiv. Ci pentru a spune ca i s-a parut o eroara faptul ca s-a ajuns la acel pas, motiv pentru care s-ar cadea sa se indrepte aceasta greseala. Fara ca acest lucru sa insemne implicit o reprimire a fostului sef al Senatului in partid, s-a grabit sa spuna Dragnea, seara trecuta, la Romania TV. „Si faptul ca Mircea Geoana a fost exclus din PSD eu cred ca a fost o greseala care ar trebui reparata. Nu neaparat sa vina inapoi Mircea Geoana, dar o colaborare serioasa cu partidul pe care il conduce nu poate sa fie decat benefica. Totusi, Mircea Geoana a facut ceva pentru partid, asa cum a facut el”, a sustinut seful formatiunii social-democrate.

Ramane de vazut daca si cum anume va raspunde Geoana acestei „oferte de pace” si daca va exista, pana la urma, o colaborare intre PSD si PSRo-ul condus de cel dintai.

author avatar
Cristina Stefan
183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger