AcasăPolitica"Au ramas USL". Fostul presedinte, previziuni despre adversarii PMP, dupa alegerile din...

„Au ramas USL”. Fostul presedinte, previziuni despre adversarii PMP, dupa alegerile din vara

Fostul sef al statului a continuat si in aceasta ultima zi a saptamanii in curs turneul sau prin tara, prilejuit de participarea la evenimentele de lansare ale candidatilor filialelor locale ale partidului in fruntea caruia se afla, la viitoarele alegeri, cele locale, din vara.

Oprindu-se in prima parte a zilei la Hunedoara, oras la primaria caruia candideaza Mihaela Doina Brate, Traian Basescu le-a vorbit popularilor prezenti in sala Teatrului din Deva despre intentiile sale in privinta formatiunii pe care o conduce. „PMP imi da ocazia sa transfer experienta a 24 de ani de politica la varf unui partid viu, unui organism politic care poate sa utilizeze experienta pe care am acumulat-o. Si acesta este obiectivul meu major”, a afirmat Basescu in fata pemepistilor hunedoreni, adaugand ca in tot acest rastimp a facut si greseli, dar ca i se pare ca le poate spune ce anume sa nu faca, in asa fel incat sa nu faca erori.

Cat ii priveste pe social-democrati si pe liberali, pe care Basescu nu s-a ferit sa-i catalogheze „adversari” ai PMP-ului, fostul lider de la Cotroceni a dat de inteles ca le-ar intui un posibil plan post-electoral, mai exact pentru momentul de dupa alegerile locale din 5 iunie. „A avea un partid nou, destinat Romaniei si romanilor este o necesitate astazi. Si nu o spun pentru ca PSD si PNL sunt adversarii nostri, pe care-i tratam in mod egal, pentru ca ei, de fapt, au ramas USL (Uniunea Social Liberala-n.r). Si veti vedea, dupa alegeri, cum isi vor da mana prin toate consiliile judetene si consiliile locale”, a sustinut Basescu, citat de romaniatv.net.

Odata plecat de la Hunedoara, Traian Basescu si colegii sai din fruntea PMP au luat calea Aradului, cu scopul de a se intalni cu candidatii pentru alegerile locale din acest judet.

sursa foto: Facebook/PMP Hunedoara

260 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger