AcasăPoliticaAu inceput consultarile de la Cotroceni, pe tema legislatiei securitatii nationale

Au inceput consultarile de la Cotroceni, pe tema legislatiei securitatii nationale

Discutiile pe care seful statului a anuntat inca de joia trecuta, cand a lansat oficial o invitatie in acest sens, ca doreste sa le aiba cu reprezentantii partidelor si formaiunilor parlamentare, pe tema legislatiei din domeniul securitatii nationale, au inceput in aceasta dimineata, cu PSD-ul.

Mai precis, delegatia de cinci social-democrati, in frunte cu Liviu Dragnea, au ajuns la discutiile de la sediul Presedintiei inainte de ora 10, ora programata pentru debutul consultatilor dintre Klaus Iohannis si pesedisti.

Acestora din urma le vor urma, de la 11 incepand, liberalii condusi de Gorghiu si Blaga, pentru ca seria de trei discutii ce vor avea loc in aceasta zi sa se incheie cu delegatia UDMR, care vor intra la discutii fix la miezul zilei, mai precis la ora 12.

Miercuri, in schimb, consultarile se vor relua, toto de la 10 dimineata, cu delegatia UNPR, vor continua cu reprezentantii ALDE (de la ora 11) si se vor incheia cu Grupul parlamentar al minoritatilor nationale, ai carui reprezentanti sunt asteptati la Cotroceni, sa discute cu presedintele, incepand cu ora 12.

author avatar
Cristina Stefan
80 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger