AcasăPoliticaAu dat orasul pe munte. Sotii Iohannis, drumetie la final de saptamana

Au dat orasul pe munte. Sotii Iohannis, drumetie la final de saptamana

Au lasat deoparte orasul- fie ca vorbim despre Capitala sau despre Sibiu- au imbracat haine sport si cat se poate de groase, avand in vedere ca la munte a nins in ultimele zile, si au pornit, temerar, intr-o scurta excursie.

Cam asa pare sa se fi conturat, in cateva vorbe, planul de week-end al sotilor Iohannis, pe care prima parte a acestor doua zile libere, de pe final de saptamana, i-a gasit pe munte. Mai exact in Parang unde, pe langa faptul ca au facut miscare, Carmen si Klaus Iohannis s-au si oprit la o cabana din zona, pentru a lua masa si, de ce nu, pentru a sta la poze.

Unul dintre aceste instantanee – in care sotii Ioahnnis apar zambind, alaturi de familia proprietarului cabanei la care a ajunat cuplul prezidential si ajuns pe Facebook, fiind postata, sambata, chiar de sotia gazdei inaltilor oaspeti. Ar mai fi de mentionat faptul ca nu a fost vorba despre o excursie la poalele masivului, ci undeva la o altitudine de peste 2.000 de metri, si ca pentru seful statului, cel putin, nu este deloc o drumetie singulara, in ultima perioada fiind surprins de mai multe ori la munte. Doar ca de aceasta data, in cadru apare si sotia primului om in stat, care l-a insotit in drumetia din Parang.

sursa foto: Facebook/Laura Marica

author avatar
Cristina Stefan
206 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger