AcasăPoliticaAu dat-o la intors! Romii il sustin pe Victor Ponta la prezidentiale

Au dat-o la intors! Romii il sustin pe Victor Ponta la prezidentiale

Dupa ce in primavara semnasera un parteneriat cu Partidul Miscarea Populara, pentru a o sustine pe Elena Udrea, reprezentantii Partidului Alianta Democratica a Romilor s-au razgandit.

Dorin Cioaba, liderul PADR, a anuntat inca din urma cu cateva zile ca romii nu o vor mai sustine pe Elena Udrea la alegerile prezidentiale din noiembrie.

In schimb, reprezentantii PADR vor semna luni un protocol de colaborare cu Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei. Protocolul va fi semnat de Dorin Cioaba, liderul PADR, si de Neculai Ontanu, secretarul general al UNPR.

Conform Realitatea TV, obiectivul protocolului este sustinerea premierului Victor Ponta la alegerile prezidentiale din noiembrie.

Dorin Cioaba a precizat ca PADR este primul partid politic al romilor si ca partidul este unul legitim, existand o sentinta definitiva in acest sens, sentinta emisa de Tribunalul Bucuresti.

De asemenea, Dorin Cioaba a mai spus ca a infiintat PADR pentru a da posibilitatea tinerilor din comunitatea roma sa aiba un partid in care sa se poata inscrie si sa-si puna in aplicare propriile idei.

author avatar
Cristi Ionita
150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger