AcasăPoliticaAtac la „pusculita” Fenechiu

Atac la „pusculita” Fenechiu

Politia Romana a dat dovada de o mobilizare fara precedent, punandu-i catusele unui bucurestean de 63 de ani, acuzat de santaj si amenintare. Operatiune de-a dreptul surprinzatoare, daca tinem cont de faptul ca suspectul nu este liderul vreunui temut clan interlop, ci un inalt functionar public.

Relu Fenechiu

Si, totusi, Virgil Tcaciuc, seful Serviciului licitatii si contracte din cadrul CFR a fost saltat de mascati pentru ca i-ar fi injurat prin intermediul unor sms-uri telefonice pe doi subalterni, Florin Trandafirescu si Maria Monica Mihaileanu! Acestia sunt sefi pe proiecte europene la CFR si fusesera recent transferati, de la Iasi, in aparatul central al Ministerului Transporturilor.

Lucrurile se mai lamuresc insa daca precizam ca Tcaciuc este considerat mana dreapta a lui Relu Fenechiu, iar arestarea sefului de la licitatii survine tocmai acum, cand s-a dat verde la privatizarea CFR Marfa, cea mai importanta dupa cea a PETROM. Iar dupa cum „National” a dezvaluit zilele trecute, se demonstreaza ca deja s-a declansat „Jihadul” impotriva „pusculitelor” apropiate liderului PNL, Crin Antonescu, in frunte cu Relu Fenechiu.

author avatar
eNational
320 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger