AcasăPoliticaAtac dur al presedintelui: Senatoarea Firea, o santajista de profesie

Atac dur al presedintelui: Senatoarea Firea, o santajista de profesie

Traian Basescu a continuat atacul la adresa senatoarei social-democrate, Gabriela Firea, chiar in ziua in care aceasta a anuntat ca depune o plangere penala, la adresa sefului statului, pe care il acuza de „amenintare si santaj”.

Doamna senator Firea, altfel o santajista de profesie, lanseaza o alta minciuna, ca firma ar fi fost inactiva si deci nu se putea face chitanta„, a sustinut, marti, seful statului, intr-o conferinta de presa, in care a vorbit despre comisia parlamentara de ancheta a achizitiei terenului de la Nana.

„Am sa-i transmit un mic mesaj, aducandu-i aminte senatoarei santajiste ca a fost condamnata la plata unei amenzi de o mie de lei, pentru santaj, impotriva unui membru al CNA (…) E crescuta la scoala turnatorului Felix. Inteleg ca Victor Viorel Ponta vrea sa o ia purtator de cuvant, ii dau un sfat, sa n-o ia. Poarta ghinion oricarui barbat spune ca il sprijina (…) Doamna senator s-a simtit lezata ca am spus sa priveasca mai atent la ce e in ograda sotului dansei, la Voluntari, si era o recomandare absolut amicala (…) Nu e un atac la o femeie, e un atac la o santajista, care pretinde sa fie respectata ca senator al Romaniei”, a continuat Traian Basescu.

Stire in curs de actualizare!

author avatar
eNational
276 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger