AcasăPoliticaArgentina are un nou presedinte. Macri si-a dansat victoria in vazul lumii!...

Argentina are un nou presedinte. Macri si-a dansat victoria in vazul lumii! (VIDEO)

Chemati la vot pentru a alege succesorul Cristinei Fernandez de Kirchner la sefia statului, argentinienii s-au prezentat, duminica, la urne, majoritatea votantilor alegandu-l, din cate arata rezultatele scrutinului de ziua trecuta, pe conservatorul Mauricio Macri, nimeni altul decat edilul  in functie al capitalei argentiniene.

Astfel, din cate precizeaza presa internationala, dupa ce aproape toate voturile au fost numarate, Macri a fost desemnat castigator, cu  peste 51, 5 % din optiunile electorilor, invingandu-l, la mica distanta, ce-i drept, pe contracandidatul sau, Daniel Scioli, afaceristul care ocupa, la acest moment, guvernator al provinciei Buenos Aires. Mauricio Macri are 56 de ani, este la a treia casatorie, cu actuala sotie avand o fetita de gradinita, dar avand alti trei copii din mariajele anterioare.

Vestea ca a triumfat la scrutinul pentru cea mai inalta functie in stat i-a provocat, pe langa zambete, si un savuros dans al victoriei, in vazul sustinatorilor sai, dar si al votantilor oponentului sau, aflati in fata televizoarelor, si, pana la urma, al lumii intregi, la sediul sau de campaniei sale din capitala argentiniana.

[youtube]NvadgNoTyl8[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger