AcasăPoliticaAr vrea sa vada o schimbare in cazul alesilor PNL cu 3...

Ar vrea sa vada o schimbare in cazul alesilor PNL cu 3 sau 4 mandate

Peste mai putin de doua saptamani, liberalii urmeaza sa inceapa discutiile in vederea stabilirii listelor in privinta parlamentarelor din toamna. In acest sens, Adriana Saftoiu da de inteles ca ar fi binevenita o schimbare de optica, avandu-i in vedere pe alesii neamului din tanara liberala, care au avut deja mai multe mandate in Legislativ.

In acest sens, sunt asteptate propuneri dinspre organizatiile locale ale PNL-ului, care vor primi – sua nu- unda verde din partea Biroului Politic. Precizarile au fost facute de catre purtatorul de cuvant al PNL, la RFI, prilej cu care Adriana Saftoiu a subliniat ca si in cazul viitoarelor alegeri, asemeni precedentelor, cele locale, se vor tine cont de aceleasi criterii de integritate, cu posibilitatea unor adaosuri la nivel de principii de respectat.

Insa un anume aspect a atras atentia din cele precizate de fostul parlamentar liberal, si anume acela ca in opinia sa, senatorii si deputatii PNL care au avut deja trei sau chiar patru mandate ar putea sa se gandeasca sa renunte la a spera sa mai obtina un altul. „Eu vreau sa cred ca aceste liste vor fi foarte bine gandite, ca -sper – vom avea colegi care vor intelege ca e un moment foarte bun in care trebuie sa facem un pas in spate, in lateral. Stiu ca e destul de dificil sa renunti la un moment dat la ideea ca esti parlamentar, mai ales dupa ce ai trei, patru mandate, dar eu cred ca ar trebui sa fie si o alegere a unor colegi care se afla deja la al patrulea mandat si cand spun lucrul acesta ma refer la faptul ca, zic eu, 16 ani pe care i-ai avut, uneori chiar 20, la dispozitie sa arati tarii ce poti sa faci pentru ea e suficient”.

Adriana Saftoiu a explicat si motivul pentru care considera oportun un asemenea pas in lateral. Fara sa aduca neaparat in prim-plan criteriul tineretii, ci pe acela ca oamenii „au o reactie nu foarte buna la figuri pe care le considera deja erodate”.

214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger