AcasăPoliticaAnunta "totala deschidere" pentru o colaborare a liberalilor cu Ciolos

Anunta „totala deschidere” pentru o colaborare a liberalilor cu Ciolos

Trupa lui Iohannis lupta sa-i croiasca lui Cristian Busoi drum drept spre sefia PNL

Dacian Ciolos are usa larg deschisa la PNL, chiar si pentru discutii, nu doar pentru a se aflatura formatiunii. Cel putin asta a lasat sa se inteleaga, vineri, Cristian Busoi.

Pe fondul recentei precizari – cat se poate de taioase- a fostului sef de la Palatul Victoria, care a negat orice negociere cu USR-ul si a cerut ca formatiunea lui Nicusor Dan sa nu-i mai mentioneze numele in acest context, secretarul general al PNL-ului a facut referire la o eventuala cooptare a lui Dacian Ciolos in randul formatiunii liberale.

„Suntem total deschisi unei colaborari, unui dialog si chiar prezentei domnului Ciolos in interiorul PNL”, a transmis oficialul liberal, intr-o conferinta, Busoi adaugand ca spera sa „impartaseasca opinia colegilor” si a sefei liberalilor, in aceasta privinta.

Ramane de vazut daca si ce reactie va avea de aceasta data Ciolos, dupa ce secretarul general al formatiunii liberale a afirmat si ca din punctul de vedere al PNL-ului „exista toata deschiderea, trebuie doar sa gaseasca un moment potrivit si sa fie un proiect pe care si dl Ciolos sa-l vada ca pe un proiect al domniei sale, acela de a se alatura unui partid”.

author avatar
Cristina Stefan
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger