AcasăPoliticaAnunt neasteptat: un ministru din Guvernul Grindeanu transmite ca nu si-a dat...

Anunt neasteptat: un ministru din Guvernul Grindeanu transmite ca nu si-a dat demisia!

Aflat la Londra, ministrul Comunicatiilor – de la care se credea, pana acum, ca urma sa-si trimita demisia pe mail, dupa cum anuntase seful PSD- a transmis cat se poate de clar ca nu va face acest pas in alta situatie decat aceea in care premierul ii va cere un astfel de gest.

Printr-un mesaj amplu postat pe Facebook, joi seara, Augustin Jianu isi motiveaza decizia, dand de inteles ca gestul sau nu se poate traduce prin faptul ca se agata de fotoliul ministerial, ci ca e o chestiune de principiu si de respect pentru ideea de „echipa”. „Va asigur de pe acum ca nu am nicio adeziune pentru functia pe care o detin in prezent. Este suficienta solicitarea domnului Sorin Grindeanu iar demisia mea va fi prezentata in cel mai scurt timp. Insa vorbind din perspectiva unui minister care a schimbat, in ultimii 2 ani, nu mai putin de sase ministri, cred ca trebuie sa gandim constructiv si – mai ales – in favoarea cetatenilor romani. Cu alte cuvinte, trebuie sa cautam performanta si schimbare in bine, nu doar schimbare de dragul puterii si a discursului politic”, noteaza, printre altele, tanarul ministru.

sursa foto: Facebook/Augustin Jianu

391 afisari

1 COMENTARIU

  1. Probabil ca si asta, daca e la ,,comunicatii, adica , ochiul si urechea, e baiat de baiat. Trebuia sa spuna cum a primit ordin.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger