AcasăPoliticaAntonescu vrea sa interzica intrarea in politica a Miscarii Populare si a...

Antonescu vrea sa interzica intrarea in politica a Miscarii Populare si a Initiativei Romania Liberala

Daca tot nu i-a nascut pisica, Crin Antonescu a mosit, impreuna cu amicul Octavian Bot, o lege care sa interzica partidelor nou create folosirea insemnelor si denumirii unor asociatii sau fundatii.

Ajutat de Octavian Bot, Crin Antonescu pune legea sa-l apere de Miscarea Populara si Initiativa Romania Liberala

Despre Bot se stie ca a ajuns deputat datorita lui Crin Antonescu, care l-a impus pe listele USL Bucuresti. Ulterior, Antonescu l-a salvat pe Bot si de o excludere din partid, decisa de PNL Bihor, filiala de bastina a respectivului. Dator vandut liderului PNL, Octavian Bot si-a rasplatit binefacatorul initiind un proiect legislativ (depus deja la Parlament) prin care se interzice viitoarelor formatiuni politice utilizarea ”denumirii integrale, denumirii prescurtate, semnului permanent si simbolurilor grafice” folosite de ”partide, asociatii si fundatii anterior inregistrate”.

Octavian Bot

Pe sleau spus, Bot incearca sa puna bete-n roate transformarii in partide politice a Miscarii Populare nasite de Traian Basescu si a Initiativei Romania Liberala, fundatia recent lansata de tandemul Chiliman – Moisescu, situatie in care Antonescu ar scapa de grija oricarei concurente, atat in interiorul PNL, cat si in zona de dreapta a esicherului politic. Problema este ca voturile penelistilor tinuti in frau de Crin Antonescu nu sunt de ajuns pentru adoptarea proiectului. Stiute fiind sentimentele care-i anima pe conservatori fata de Traian Basescu, este de asteptat ca acestia sa sustina propunerea lui Bot. Cu pesedistii, insa, lucrurile stau cu totul altfel. Nu de alta, dar pe social-democrati oricum ii doare-n cot de dreapta damboviteana, iar frumoasa coabitare Ponta – Basescu ar putea sa aiba si ea un cuvant de spus. Evident, nu in favoarea lui Antonescu.

[poll id=”499″]

author avatar
Simona Badulescu
3.147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger