AcasăPoliticaAntonescu: Voi supune si candidatura mea la prezidentiale la vot. Sa decida...

Antonescu: Voi supune si candidatura mea la prezidentiale la vot. Sa decida colegii intre mine si Iohannis

Crin Antonescu sustine ca desemnarea candidatul PNL pentru prezidentiale trebuie facuta, prin vot, in Delegatia Permanenta, precizand ca isi va supune si el candidatura la vot, indiferent de ce ar arata sondajele.

„Desemnarea unui candidat e o decizie politica. Probabil se va spune „avem sondajele, deci il propun pe Iohannis ca are mai mult”. Trebuie sa fie un vot. Aceasta decizie trebuie asumata, e o decizie politica. Vreau ca decizia PNL sa fie luata de cei mandatati. Vreau ca fiecare sa ia aceasta hotarare. Sunt si unii care spun sa nu mai votam ca ne-ar imparti. Asta e democratia! Aceasta decizie trebuie asumata clar de delegatia permanenta”, a spus Antonescu.

Antonescu a mai spus ca, indiferent de ce vor spune sondajele, el va supune candidatura sa la vot. „Indiferent care vor fi rezultatele sondajelor, voi supune si candidatura mea la vot. Si, daca sondajul arata ca Iohannis are 29% si eu mai putin, candidatura mea ramane la dispozitia colegilor si ei voteaza”, a spus Antonescu.

Cat priveste fuziunea dintre PNL si PDL, fostul lider liberal a precizat ca el nu a participat la negocieri. „Eu nu am alte informatii decat cele pe care le aveti. Din cate inteleg, in 26 iulie vor avea loc congrese, unul al nostru, unul PDL si unul comun care va consacra, la nivel politic, o fuziune. Se va naste un partid care nu are acte, dar care are un nume, statut, program. Am vazut ca e foarte probabil ca numele sa fie PNL”, a mai spus Antonescu, la Realitatea TV.

author avatar
Alina Costache
150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger