AcasăPoliticaAntonescu: Sunt un om rau, nu vreau sa fiu sprijinit la presedintie....

Antonescu: Sunt un om rau, nu vreau sa fiu sprijinit la presedintie. Dragnea sa nu mai jeleasca dupa mine!

La scurta vreme dupa ce vicepresedintele PSD, Liviu Dragnea, era auzit spunand ca nu intelege cum de Antonescu nu a mai crezut in sprijinul social-democartilor la prezidentiale, de vreme ce se vorbea despre liderul PNL drept candidatul USL-ului pentru Cotroceni, presedintele liberal a replicat.

Prezent, duminica, la Pitesti, Crin Antonescu a inlaturat, fara urma de dubiu, orice posibilitate de refacere a Uniunii Social Liberala, in sensul unei impacari a PNL-ului cu PSD-ul condus de Ponta. Ca urmare, cand a fost rugat sa comenteze declaratia facuta de Dragnea, in cadrul unei emisiuni difuzate la ProTV, Antonescu a raspuns ca nu vrea sa fie sustinut de PSD la alegerile prezidentiale, de vreme ce USL-ul nu mai exista. „Acum ma sprijina pe mine, iar? Bon. Nu, domne! Eu sunt un om rau care nu vreau sa fiu sprijinit la presedintie, de catre ei, da. Ei nu au unde sa ma reprimeasca pe mine sau pe altcineva. Pentru ca noi nu am fost niciodata inscrisi in PSD si am plecat de acolo ca sa ne reprimeasca. USL-ul nu mai exista, pentru ca (…) a insemnat PSD + PNL. (…) Toate declaratiile sunt ipocrite”, a declarat Antonescu.

Mai mult, liderul PNL i-a transmis, voalat, lui Dragnea, sa nu ii mai duca grija, pentru ca vicepresedintele PSD are deja destula treaba pe cap. „Domnul Dragnea (…) are multa treaba (…) Sa nu mai jeleasca dupa mine. Eu stiu ca este un om sentimental. Am avut o relatie amicala, am lucrat impreuna, am facut o campanie”, a punctat Antonescu, insistand ca drumurile PSD-ului si ale PNL-ului s-au despartit.

Amintim ca atat Liviu Dragnea, cat si Crin Antonescu au candidat la alegerile parlamentare, in judetul Teleorman, obtinand mandate de deputat, respectiv senator.

author avatar
Cristina Stefan
311 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger