AcasăPoliticaAntonescu si Ponta au stat de vorba, cu ocazia motiunii: Avem amandoi...

Antonescu si Ponta au stat de vorba, cu ocazia motiunii: Avem amandoi ceva betesuguri fizice temporare

Senatorul Antonescu si deputatul Ponta si-au vorbit, vineri, in plenul Parlamentului, intalnindu-se in sala de plen chiar cu ocazia votului dat la motiunea initiata de PNL pe chestiunea dreptului la vot.

Cei doi fosti colegi aflati in fruntea Uniunii Social Liberale (USL) – alianta aflata la guvernare pana in februarie anul trecut, cand vechiul PNL, la vremea respectiva condus chiar de catre fostul presedinte al Senatului, Crin Antonescu – s-au intalnit in Parlament, chiar cu ocazia dezbaterilor si a votarii motiunii de cenzura initiate de noul Partid National Liberal la adresa actualului Executiv, Cabinetul Ponta 4.

Intrebat asupra acestui aspect, Crin Antonescu a recunoscut ca a schimbat cateva vorba cu premierul, lucru suprins, de altfel, in imaginile difuzate de televiziunile de stiri. „Am vorbit adineauri (…). Avem amandoi ceva betesuguri fizice temporare- dansul la genunchi (premierul s-a accidentat in urma cu doar cateva saptamani, jucand baschet, motiv pentru care merge schiopatand vizibil-n.r) si la mine in cot”, a declarat, mai in gluma, mai in serios, fostul lider PNL.

Cat priveste motivul pentru care nu a sustinut un discurs in plen, Antonescu s-a rezumat sa spuna ca ar fi facut-o, daca, intr-adevar, ar fi simtit nevoia sa transmita un mesaj. „Daca as fi avut astazi ceva de spus neaparat…”, a conchis senatorul.

author avatar
Cristina Stefan
158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger