AcasăPoliticaAntonescu se incaiera cu Plesu

Antonescu se incaiera cu Plesu

In timp ce tot omul se lupta pentru ciolan, Crin Antonescu si Andrei Plesu se bat pe Cioran

Criticat de Andrei Plesu pentru initierea legii care pune la index insemnele si simpatiile legionare, Crin Antonescu contraataca: e o manifestare de ”profunda precaritate intelectuala!”.

In timp ce tot omul se lupta pentru ciolan, Crin Antonescu si Andrei Plesu se bat pe Cioran

Ca urmare a proiectului initiat de Antonescu, legionarii au fost inclusi si ei in categoria persoanelor vizate de legea care interzice organizatiile si simbolurile cu caracter fascist, rasist sau xenofob si promovarea cultului persoanelor vinovate de savarsirea unor infractiuni contra pacii si omenirii. ”Nu vreau sa fiu suspect daca admir talentul lui Cioran, mintea lui Noica, gratia atotstiutoare a lui Mircea Vulcanescu”, a reactionat Plesu pe blogul sau, in deplin dezacord cu noua lege. ”Sunt obisnuit cu manifestari publice de profunda precaritate intelectuala, dar chiar cu asa ceva nu credeam ca ne putem intalni.

Andrei Plesu

Bineinteles ca atunci cand vorbim despre Cioran, Noica, Eliade, Vulcanescu nu putem sa consideram ca dominanta operei lor este legata de afinitatea temporara si destul de redusa in timp cu miscarea legionara (…) Prin aceasta lege nu ti se interzice sa citesti nimic, nu incalci cu nimic prevederile acestei legi daca citesti de la Mein Kampf la operele tovarasului Nicolae Ceausescu”, a replicat taios Crin Antonescu.

author avatar
Simona Badulescu
472 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger