AcasăPoliticaAntonescu scurma in voturile date de USL

Antonescu scurma in voturile date de USL

Orice explicatii ar da Crin Antonescu, este evident ca in USL PSD trage „hais” si PNL „cea”

Crin Antonescu a incercat sa lamureasca votul diferit dat de parlamentarii USL la avizarea referendumului anuntat de Traian Basescu: PSD pro, PNL contra. Nu a reusit.

Orice explicatii ar da Crin Antonescu, este evident ca in USL PSD trage „hais” si PNL „cea”

In loc sa lase votul asa cum a cazut si sa nu mai atate tensiunile din USL, Antonescu tine sa aiba ultimul cuvant in cazul trecerii referendumului lui Basescu prin Parlament. Un ultim cuvant confuz cap-coada. Concret, liderul PNL a sustinut ca a discutat cu Victor Ponta pe tema, dar discutia „nu s-a finalizat cu o intelegere formala”. Ceea ce inseamna ca PSD si PNL au avut libertatea de a vota cum vor, iar de vrut au vrut diferit. Concluzie gresita, nu este de acord Antonescu, care insista sa taie  in patru un fir deja rupt, mai ales dupa ce parlamentarii PSD au afirmat, ulterior votului, ca in USL se convenise sa se voteze pentru: „Grupurile PSD si UNPR din Camera Deputatilor si Senat isi exprima surprinderea fata de decizia colegilor din PNL si PC de a vota impotriva proiectului de hotarare privind avizul consultativ referitor la organizarea si desfasurarea unui referendum national la solicitarea presedintelui Traian Basescu. Decizia grupurilor PNL si PC vine dupa ce in cadrul Uniunii Social Liberale s-a convenit in favoarea unui vot pentru adoptarea acestei hotarari”.

„Nu e adevarat. Am convenit contrariul, ca vom exprima prin votul nostru ideea ca este inoportun acest referendum. Asta a fost intelegerea, nu a fost, ca sa spun asa, o decizie oficiala si, in legatura cu votul de ieri, parerea mea e ca au fost niste neintelegeri in legatura cu ce se voteaza”, a replicat Antonescu, insinuand ca pesedistii mint de ingheata USL-ul.

author avatar
Simona Badulescu
175 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger