AcasăPoliticaAntonescu reafirma: isi da demisia daca PNL obtine sub 20% la europarlamentare

Antonescu reafirma: isi da demisia daca PNL obtine sub 20% la europarlamentare

Liderul PNL, Crin Antonescu, a afirmat o data in plus faptul ca, in cazul in care liberalii obtin un scor sub pragul pe care si l-au propus, la alegerile pentru Parlamentul European, renunta la sefia partidului.

Nu e prima oara cand o spune, insa vineri seara, Antonescu a reiterat varianta exprimata in urma aproximativ doua luni – aceea de a demisiona din fruntea PNL, in cazul in care formatiunea pe care o conduce ar obtine sub 20 % la europarlamentarele din 25 mai. „Si 19, 9 % daca scoatem, nu v-am spus? Sigur ca da (imi dau demisia)”, a declarat liderul PNL, in cadrul unei emisiuni difuzate de B1 TV.

Si cum aceasta precizare a fost facuta la doar cateva ore dupa ce liberalii au anuntat tandemul pentru prezidentiale – Antonescu presedinte, Iohannis premier, intrebat daca, in aceasta situatie, va mai ramane candidatul formatiunii la scrutinul pentru cea mai inalta functie in stat, Crin Antonescu a raspuns ca ramane ca partidul sa aiba un ultim cuvant asupra acestui aspect. „Asta vom discuta dupa aceea. Vom lua o decizie. Si daca partidul va decide ca eu sunt cel mai puternic candidat si va cere sa fac acest lucru, il voi face”, a mai afirmat fostul sef al Senatului.

192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger