AcasăPoliticaAntonescu: Programul Guvernului, un siropel ieftin si dulceag

Antonescu: Programul Guvernului, un siropel ieftin si dulceag

Crin Antonescu

Fostul copresedinte al USL considera ca actualul program politic al Guvernului Ponta 3 ar fi nici mai mult, nici mai putin decat „un siropel ieftin si dulceag”.

Crin Antonescu

Programul pentru care Ponta urmeaza sa-si asume raspunderea, marti, in Parlament, derivat din principiile pentru care Legislativul si-a dat deja acordul, in 2012, cand la guvernare intrase alianta USL, ar constitui, de fapt, un set de masuri „diluate”, sustine Antonescu. „A zis primul-ministru ca nu e vorba de un program de guvernare Programul de guvernare in baza caruia acest Guvern, care este cu totul altceva decat fostul Guvern USL, e totusi programul de guvernare USL, din 21 decembrie, adoptat de Parlament. Avem situatia ca avem un Guvern care nu mai este un Guvern USL, este un Guvern PSD-UDMR, care totusi pastreaza programul de guvernare de atunci si-l suplimenteaza cu o angajare de raspundere pe cateva principii foarte vagi, in principiu turnand apa in vin, adica diluand niste masuri care aveau un caracter de certitudine si un calendar foarte precis”, a declarat Crin Antonescu, marti la pranz.

Exemplificand acest aspect, fostul copresedinte al Uniunii Social Liberale a facut referire la aplicarea reducerii CAS-ului cu 5%, incepand cu 1 iulie, masura anuntata inca de cand liberalii erau in USL, liderul PNL a punctat: „Acum avem ceva ce nu-i program de guvernare, ci este asa, un siropel ieftin si dulceag, in care ni se spune ca da, ar fi bine sa fie bine, daca vor fi bani si nu se stie cand se va reduce si CAS la angajator”.

107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger