AcasăPoliticaAntonescu: Ponta vorbeste despre un presedinte cumintel. Eu nu vreau sa fiu...

Antonescu: Ponta vorbeste despre un presedinte cumintel. Eu nu vreau sa fiu un presedinte momaie

Crin Antonescu

Prezent, sambata, la Cluj, cu ocazia lansarii regionale a candidatilor liberali pentru alegerile europarlamentare din 25 mai, liderul PNL a declarat ca vrea sa fie sef al statului, insa in niciun caz un „presedinte momaie”.

Crin Antonescu

In prezenta colegilor sai din partid, dar si a alesilor locali din partea formatiunii pe care o conduce, Crin Antonescu a declarat ca intentioneaza sa fie un presedinte activ. „Ponta vorbeste despre un presedinte linistit, cumintel, care sa cumpere covrigi cu Dragnea si cam atat. (…) Eu vreau sa fiu presedintele Romaniei, nu vreau sa fiu un presedinte momaie, care sa asiste la modul in care diversi domni isi taie bucati din Romania, asa cum au taiat fier vechi si fac cu ea ce vor sau fac ce vor cu acele bucati din Romania”, a sustinut liderul PNL, citat de digi24.ro.

Declaratia fostului copresedinte al Uniunii Social Liberale, din perioada in care PNL si PSD erau aliate la guvernare, inainte ca liberalii sa treaca in opozitie, vine la doar o zi dupa ce Antonescu sustinea, referitor la fostul sau partener de la conducerea USL, ca il poate da jos de la putere, asa cum tot el l-a si sustinut pentru a ajunge acolo. „Am apreciat gresit sau speranța noastra nu s-a implinit. Nu este nimic, dragii mei, le spun de aici de la Timisoara. Noi i-am adus la putere, noi ii dam jos de la putere. Eu l-am adus pe Ponta, eu il dau jos”, declara Crin Antonescu.

103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger