AcasăPoliticaAntonescu: Ponta si-a pierdut controlul. Nu stiu pentru cine se joaca aceasta...

Antonescu: Ponta si-a pierdut controlul. Nu stiu pentru cine se joaca aceasta opereta

Liderul liberal a comentat cele mai recente afirmatii ale presedintelui, respectiv ale premierului, fiind de parere ca s-a atins un nivel foarte jos al declaratiilor, si ca ar fi cazul sa se puna punct acestor contre.

„Presedintele si premierul se fac corupti, mafioti, unul pe altul, se ameninta cu puscaria, la lumina zilei, unul pe celalalt. (…)  Cred ca trebuie sa se opreasca, pentru ca mai jos de atat nu se poate”, considera fostul copresedinte al USL.

Ajungand la subiectul privind decizia sefului Guvernului de a-si muta biroul in sediul ministerului Apararii, anuntata seara trecuta, fostul presedinte al Senatului sustine ca hotararea este una fara precedent si ca nu are cum sa fie privita cu ochi buni in exterior. In cadrul unei conferinte de presa sustinute marti dupa-amiaza, Antonescu a declarat ca, in opinia sa, primul-ministru si-a cam „pierdut controlul”. Si ca nu ar fi fost nevoie de un asemenea gest, de vreme ce in sediul Executivului, respectiv la Palatul Victoria, nu intra oricine, pentru ca e o institutie a statului, pazita, nu un mall.

In al doilea rand, asistam la fenomene tulburatoare. Domnul Victor Ponta si-a pierdut controlul. Nici una, nici doua, ne anunta ca se muta cu birou, cu tot, in sediul unei unitati militare – MApN, fapt, totusi, fara precedent. Sa remarcam ca nici Ceausescu, in fata unei revolte nationale, nu s-a mutat cu biroul, ci pur si simplu a fugit elicopter. (…) Ce s-a intamplat, de primul-ministru al tarii anunta, inca mandru, ca fuge cu tot cu biroul, la MApN? Ce cred observatorii internationali cand vad asta? (…) Ce se va intampla la MApN? Pentru ca domnul Ponta spune ca pleaca din sediul Guvernului care este cam civil, la MapN, ca acolo nu intra oricine. Nu stiu pentru cine se joaca aceasta opereta. (…) Sediul traditional, istoric, de pana la Ponta 3, al Guvernului Romaniei, este in Piata Victoriei. Isi imagineaza domnul Ponta ca vreun cetatean crede ca acolo e ca la mall, adica intra cine vrea?”, a concluzionat Crin Antonescu.

Citeste si:  Victor Ponta a renuntat la biroul din Palatul Victoria. S-a mutat la MApN

209 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger