AcasăPoliticaAntonescu: PNL nu poate fi ademenit cu un loc mai mult sau...

Antonescu: PNL nu poate fi ademenit cu un loc mai mult sau mai putin caldut intr-o guvernare

Dupa anuntarea primelor exit-poll-uri, dar si dupa declaratiile facute de catre premierul Ponta, odata aceste rezultate partiale anuntate, respectiv intentia de a se aseza la masa negocierilor, alaturi de liberalii PNL dispusi sa refaca USL-ul, presedintele PNL, Crin Antonescu, a facut o declaratie de presa.

Antonescu a afirmat, intr-o prima faza, ca liberalii nu se vor lasa „ademeniti” intr-o guvernare. Si ca, indiferent de rezultele alegerilor europarlamentare, in urma carora – potrivit primelor date anuntate seara trecuta, dupa inchiderea sectiilor de votare (la orele 21), PNL a btinut in jur de 14 % din optiunile electorilor – formatiunea sa „nu va lasa Romania pe mana baronilor rosii”.

Apoi, presedintele liberalilor a enumerat principiile de la care formatiunea pe care o conduce nu se dezice. „Indiferent de rezultatul acestor alegeri, vreau sa-i asigur pe toti cetatenii Romaniei care au votat sau nu, pe toti membrii PNL, pe toti cei care ne-au dat votul astazi sau altadata, ca Partidul National Liberal isi va respecta demnitatea, principiile si hotararile, ca Partidul National Liberal nu ia mita, ca Partidul National Liberal este singurul partid care pe baza principiilor si in virtutea unor valori a fost capabil sa paraseasca o guvernare, si ca atare nu poate fi ademenit cu un loc mai mult sau mai putin caldut intr-o guvernare. Nu vom lasa Romania pe mana baronilor rosii, indiferent de exit poll-uri si indiferent de rezultatul acestor alegeri”, a sustinut liderul PNL, Crin Antonescu.

Declaratia presedintelui PNL a venit la scurta vreme dupa ce premierul Ponta, liderul PSD si totodata fostul sau partener de la conducerea USL-ului, a anuntat „mana intinsa” catre liderii PNL, respectiv anuntarea intentiei de a se aseza la negocieri, in vederea refacerii Aliantei, pe motiv ca „semnalul dat de electorat” in acest sens ar fi „unul foarte clar”.

Citeste si: Reactia lui Ponta, dupa aflarea rezultatelor exit-poll-urilor la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE

108 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger