AcasăPoliticaAntonescu: Pesedistii, ai dracului de milosi cu familiile Ponta si Sarbu

Antonescu: Pesedistii, ai dracului de milosi cu familiile Ponta si Sarbu

Crin Antonescu il ia peste picior pe Victor Ponta

Prezent la lansarea candidatilor PNL pentru europarlamentare la Piatra Neamt, Crin Antonescu si-a atacat din nou fostul fratane uselist, premierul Victor Ponta.

Crin Antonescu il ia peste picior pe Victor Ponta

”Romania nu are nevoie de un premier care isi plange prefacut de mila si care nu stie daca va continua sau se retrage, cum spune Dragnea, la Cotroceni. Dar ce e acolo, azil, sanatoriu, casa de vacanta? Romania nu are nevoie de un presedinte care sa fie acolo la odihna, un presedinte marioneta al domnilor baroni, ci de un presedinte, un guvern, un parlament puternic care sa serveasca un cetatean puternic”, a deschis ostilitatile Crin Antonescu, referindu-se la mesajul prin care Victor Ponta si-a anuntat, pe Facebook, intentia de a se retrage in sanul familiei dupa prezidentiabilele din aceasta toamna.

Liderul PNL nu s-a multumit insa doar cu scuturarea cojocului lui Ponta, ci i-a luat si pe colegii de partid, plus neamurile, in vizor: ”Cand vad ca presedintele executiv al PSD, vicepremierul si ministrul Liviu Dragnea, face un mic seminar de interpretare a insemnarilor (mesajului lui Ponta – n.r.) nu ma pot abtine sa nu spun: socialismul romanesc este al dracului de milos, pentru ca socialistilor romani le e mila de familia Ponta si Sarbu, dar nu le este mila de familiile care nu au ce sa le dea de mancare copiilor (…) Nu ma intereseaza daca si de ce candideaza Ponta, daca toate aceste operatiuni sunt facute ca sa il umanizeze pe Ponta, ca si cum noi ceilalti care nu ne punem mamele la bataie am fi niste animale. Ma intereseaza ca le-am spus ca am primit 5 milioane de voturi pentru Romania puternica, nu pentru un PSD lacom. Romania puternica nu inseamna familia Ponta sau familia Sarbu si mai puternice”.

author avatar
Simona Badulescu
448 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger