AcasăPoliticaAntonescu nu renunta la ideea de a intra in cursa pentru Cotroceni:...

Antonescu nu renunta la ideea de a intra in cursa pentru Cotroceni: „Pot si castiga”

Daca despre ipoteza de a candida din nou la sefia partidului, la Congresul de la sfarsitul lunii viitoare, a anuntat plin de convingere ca nu se mai pune problema de o astfel de intentie, Crin Antonescu sustine ca inca ia in calcul varianta de a intra in lupta pentru prima functie in stat.

Mai mult, presedintele demisionar al PNL e convins ca are sanse sa castige aceasta cursa pentru Cotroceni, din toamna. „Sigur ca pot fi (candidat la presedintie-n.r.), pot si castiga. Sigur ca exista (posibilitatea-n.r)”, a sustinut Crin Antonescu, joi seara, in cadrul unei emisiuni difuzate de postul B1TV.

In ceea ce priveste alegerile interne, din partidul liberal, Antonescu a tinut sa puncteze ca daca ar fi vrut sa ramana in fruntea formatiunii, nu ar fi demisionat. Si ca, in momentul in care spunea, zilele trecute, ca ar putea sa intre din nou in cursa pentru prima functie in PNL, nu stia numele candidatilor inscrisi in aceasta lupta. Intre timp, Klaus Iohannis si Ioan Ghise au anuntat ca vor candida, la congresul din iunie, pentru fucntia de presedinte al formatiunii. Totodata, Ludovic Orban a anuntat ca se retrage din cursa, urmand sa-l sustina pe primarul Sibiului, actualmente prim-vicepresedinte demisionar al PNL.

author avatar
Cristina Stefan
132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger