AcasăPoliticaAntonescu: Nu-i permit lui Ponta sa ma faca mincinos. USL se afla...

Antonescu: Nu-i permit lui Ponta sa ma faca mincinos. USL se afla intr-o situatie grea

Liderul liberal a reactionat imediat dupa ce Victor Ponta a sustinut ca, daca informatiile aparute in presa, pe surse, de la sedinta PNL de vineri, privind declaratiile privind Legea amnistiei, Antonescu si-ar fi mintit colegii liberali, declarand ca nu ii permite premierului sa-l faca „mincinos”.

„Lucrurile care au fost relatate in presa, prezentarea mea in fata colegilor liberali, sunt reale, nu facute in regim de declaratie publica, ci intr-un regim de sedinta de partid, cu usile inchise. Ce am spus eu in acea sedinta este adevarat. Domnul Ponta isi ia indrazneala astazi sa ma faca mincinos, lucrul pe care nu i-l permit. (…) Am spus de cand sunt in viata politica totdeauna adevarul, chiar daca (…) nu as fi dorit sa-l spun public. (…) Domnul Ponta vorbeste astazi despre o decizie luata in USL privitor la Legea amnistiei. Nu e adevarat. Puteti verifica acest lucru (…) Nu cunoasteti pentru ca nu a existat o asemenea sedinta si o asemenea decizie luata (…) Eu, spre deosebire de altii, n-am fost niciodata dovedit de mincinos”, a declarat Crin Antonescu.

In momentul in care ziaristii l-au intrebat daca e de parere ca PSD incearca sa-i faca pe liberali sa iasa de la guvernare, Antonescu a raspuns ca el „cauta sa restabileasca adevarul, fara sa spuna prea multe lucruri”. „Sigur ca USL se afla intr-o situatie grea. Acest atac lipsit de buna cuviinta si onestitate a lui Ponta ne pune intr-o situatie dificila. (…) N-avem intentia de a bloca Guvernul (…) Sunt profund afectat, mahnit cand vad ca un om pe care (…) l-am ajutat cu toate puterile mele si ale partidului nostru spre a deveni prim-ministru (…) are un asemenea comportament”, a completat Antonescu.

Cititi si : Ponta, atac la Antonescu: Nu e prima oara cand una ne spune noua, alta colegilor si alta presei

153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger