AcasăPoliticaAntonescu nu exclude varianta sa ajunga din nou prezidentiabil: Intrebarea e daca...

Antonescu nu exclude varianta sa ajunga din nou prezidentiabil: Intrebarea e daca este Iohannis sau sunt eu

Desi a anuntat inca de saptamanile trecute, cand a renuntat la sefia PNL, ca nu intentioneaza sa intre in lupta pentru Cotroceni, dar ca daca partidul i-o va cere, va intra in cursa pentru prezidentiale, Crin Antonescu a reiterat ideea ca nu isi doreste sa candizeze la alegerile din toamna, insa ca va tine cont de decizia colegilor din formatiunea din care face parte.

In opinia lui Antonescu, in ciuda aliantei cu PDL-ul, care il are in vedere, drept posibil candidat, pe fostul ministru al Justitiei, cele mai bune variante de prezidentiabili, din partea dreptei, ar fi el sau Klaus Iohannis, actualul lider interimar al PNL. „Cu tot respectul, foarte sincer, si pentru domnul Predoiu, si pentru PDL. Intrebarea este dupa parerea mea, (…) daca este Klaus Iohannis sau daca sunt eu”, a declarat fostul presedinte al Senatului, seara trecuta, la RealitateaTV.

Iar in conditiile in care liberalii ar decide sa il propuna in cursa pentru Cotroceni, ca urmare a rezultatelor sondajelor de opinie sau al altor serii de analize sociologice, Antonescu nu exclude total varianta de a accepta sa candideze la alegerile din toamna, pentru sefia statului. „Ceea ce am spus din capul locului, am spus limpede, nu doresc sa candidez. (…) Am spus ca daca in urma unor cercetari se va ajunge la concluzia ca trebuie sa candidez, eu nu ma dau in laturi (…) Daca voi fi sau nu voi fi candidat nu e decizia mea”, a concluzionat Crin Antonescu, in cadrul interventiei la postul citat.

 

87 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger