AcasăPoliticaAntonescu nu e de acord cu Ponta in privinta campaniei pentru alegerile...

Antonescu nu e de acord cu Ponta in privinta campaniei pentru alegerile europarlamentare

Copresedintele USL considera „normal” ca PSD si PNL sa mearga la europarlamentare pe liste separate, dar spune ca partidul sau nu e de acord cu inceperea campaniei electorale luni, cu un an inaintea alegerilor, cum a anuntat premierul Ponta la Congresul PSD.

„PNL considera ca e normal sa mergem pe liste separate, (…) dat fiind faptul ca alegerile europarlamentare sunt alegeri prin excelenta de culoare si de familie politica (…) Consideram firesc si am vorbit si noi despre acest lucru”, a declarat Antonescu intr-o conferinta de presa.

Adaugand ca in opinia sa ar fi fost de preferat ca decizia sa fie luata in interiorul USL, in locul „anuntului unilateral” facut sambata de primul-ministru Ponta, Antonescu a precizat ca PNL nu e de acord cu pozitia social-democratilor privitor la inceperea campaniei pentru europarlamentare din aceasta saptamana. „Avem o diferenta de perceptie si de opinie in legatura cu un aspect al acestui anunt. Mergem pe liste diferite, suntem de acord cu acest lucru, dar nu suntem insa de acord ca in vederea alegerilor europarlamentare de astazi (luni-n.r) sa inceapa o campanie electorala. Nu credem ca o campanie electorala de un an pentru europarlamentare este binevenita. Campania pentru alegerile europarlamentare trebuie sa inceapa undeva la anul pe vremea asta, cand este oficial destinata si prevazuta„, a precizat Antonescu.

Liderul PSD a anuntat, sambata, la Congresul PSD de la Sala Palatului, ca de luni partidul pe care il conduce intra in campanie pentru europarlamentare, spunand ca in mai anul viitor PSD nu va mai fi „sub umbrela USL”

95 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger