AcasăPoliticaAntonescu: Nu am ce sa negociez cu Basescu, nici in turul al...

Antonescu: Nu am ce sa negociez cu Basescu, nici in turul al doilea. Ar putea negocia Ponta

Liderul liberal sustine ca nu are de gand sa negocieze cu actualul sef al statului, in vreun fel, o eventuala sustinere a lui Antonescu in turul doi al prezidentialelor.

Mai mult, presedintele PNL spune ca nu se pune problema de vreo negociere nici in legatura cu planul lui Traian Basescu de a deveni sef al Guvernului. „Basescu doreste sa fie prim-ministru si asta nu putem negocia, domnul Basescu doreste sa fie liderul dreptei din Romania si asta nu o putem negocia, o poate negocia cu oricine, dar nu cu mine”, a declarat Antonescu, miercuri seara, la Romania TV.

Ca sa fie lucrurile foarte clare in cazul sau, liderul PNL a explicat ca una e sa se astepte la voturile sustinatorilor ori a votantilor fie ai PSD, fie ai lui Basescu, si alta sa se gandeasca la o eventuala sustinere din partea actualului sef al statului, in turul al doilea al alegerilor prezidentiale.

Pe scurt, nu isi pune problema sa negocieze o astfel de varianta, insa nu e la fel de sigur cand e vorba de fostul sau partener de la conducerea USL, Victor Ponta. „Ca imi doresc voturile domnului Traian Basescu cum daca voi fi in acea situatie imi doresc multe dintre voturile sustinatorilor si votantilor PSD, oameni impotriva carora nu am nimic (…) Sustinatorii sunt sustinatori. Personajele, samsarii de voturi, fie ei si politicieni importanti ca domnul Basescu sunt altceva si nu am ce sa negociez cu domnul Basescu, nici in turul al doilea. Cu domnul Basescu ar putea negocia, ceea ce nu-i vreo profetie, domnul Ponta, pentru ca ar avea ce imparti„, a sustinut liderul Liberalilor, in cadrul emisiunii de la postul mentionat.

126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger