AcasăPoliticaAntonescu: Nu am avut nicio discutie cu Ponta privitor la modificarile Codului...

Antonescu: Nu am avut nicio discutie cu Ponta privitor la modificarile Codului Penal si nici cu altcineva

Dupa ce premierul a negat vreo eventuala „intelegere” cu partenerul sau de la conducerea USL cu privire la modificarile asupra Codului Penal, Crin Antonescu a declarat, la randul sau, ca nu s-a pus problema de asa ceva. Reactia presedintelui Senatului a venit dupa ce seful statului i-a acuzat pe cei doi lideri de un „aranjament” pe legea amnistiei si gratierii, dar si in privinta modificarilor la Codul Penal.

Antonescu a declarat ca nu a avut „nicio intelegere, de nici un fel” si nici macar o discutie cu premierul Ponta sau cu altcineva despre aceste modificari ale Codului penal.

Nu doar liderul PNL a tinut sa faca precizari in acest sens. Si seful Guvernului le-a raspuns jurnalistilor care au vrut sa afle pozitia sa fata de afirmatiile presedintelui Basescu, dar si fata de solicitarea privind demisia liderilor celor doua Camere ale Parlamentului -Antonescu si Zgonea, dar si a lui Ponta. Premierul a refuzat sa faca vreo precizare legat de aceasta chestiune. „In niciun fel (nu comentez-n.r). Nu ma intereseaza”.

Seful statului a sustinut, vineri, in cadrul unei emisiuni a postului B1TV, ca ar avea „confirmarea” faptului ca „aranjamentul intre Ponta si Antonescu, pe legea amnistiei si gratierii si pe modificarile la Codul Penal s-a facut luni, inainte de plecarea lui Ponta (la ceremonia in memoria presedintelui sud-african Nelson Mandela-n.r)”.

111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger