AcasăPoliticaAntonescu le arata usa conservatorilor: Drum bun, cale batuta!

Antonescu le arata usa conservatorilor: Drum bun, cale batuta!

Ocrotiti de Victor Ponta (foto jos), conservatorii au prins glas in fata liberalilor

”Daca Partidul Conservator este nemultumit, poate sa plece. Constructia USL nu sta in Partidul Conservator”, le-a transmis Crin Antonescu partenerilor de alianta.

Ocrotiti de Victor Ponta (foto jos), conservatorii au prins glas in fata liberalilor
Victor Ponta

I-a indemnat sa-si ”oficializeze” relatia cu PSD, dar acum nu-i mai vrea in USL. Jocul la doua capete al conservatorilor a fost taxat public de liderul liberal, Crin Antonescu. ”Daca dansii (conservatorii – n.r) au luat hotararea de a denunta protocolul Aliantei de Centru Dreapta, dar as vrea sa o vad oficial, atunci drum bun, cale batuta, succes in viata. Noi am construit USL nu ca sa ne jucam de-a mofturile cu conservatorii sau cu oricine altcineva. USL este o constructie foarte serioasa in care doua partide mari – PSD, PNL – negociaza, se intorc, isi fac concesii unul altuia. Nimeni nu a castigat mai mult decat PC si nimeni nu e mai putin indreptatit decat PC sa transmita un soi de amenintari pe care nu le ia nimeni in serios”, a afirmat presedintele PNL, subliniind clar ca USL poate functiona la fel de bine si fara componenta conservatoare. ”Constructia USL nu sta in Partidul Conservator, iar daca unii prin PC isi imagineaza ca cineva din PNL sau eu, ca presedinte al acestuia, avem vreun soi de timiditate in a spune clar lucrul acesta, se insala amarnic”, a conchis Crin Antonescu.

PC si-a asigurat protectia PSD

De sub aripa ocrotitoare a lui Victor Ponta, loc pe care il ocupa de ceva vreme, liderii PC l-au luat peste picior pe liderul PNL.  ”Nu zicea dumnealui (Crin Antonescu – n.r)  sa nu mai facem gimnastica la televizor? Acum ce facem, am trecut la culturism? Asta se intelege ca ne aratam muschii”, a comentat deputatul PC Damian Florea.  ”Stiti cum e, ca intr-o casnicie. In momentul in care se intampla o despartire, sotul da vina pe sotie, sotia pe sot. Este mai putin important, important este ca o casnicie s-a destramat. Din acest punct de vedere, cred ca avem cu totii puterea si taria, foarte calm, sa mergem mai departe”, a precizat si liderul conservator, Daniel Constantin.

[poll id=”540″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
272 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger