AcasăPoliticaAntonescu, la Ploiesti: Ii spun lui Ponta de pe acum - ai...

Antonescu, la Ploiesti: Ii spun lui Ponta de pe acum – ai sa-l regreti pe Basescu

Aflat duminica la Ploiesti, la evenimentul de lansare a candidatilor PNL din Muntenia,care intra in cursa pentru Parlamentul European, fostul copresedinte al USL, liderul liberal Crin Antonescu, a lansat un avertisment la adresa primului-ministru Ponta.

Au condus impreuna USL-ul, dar acum ca alianta s-a rupt, iar drumurile PSD-ului si ale PNL-ului s-au separat, Antonescu nemaifiind candidatul Uniunii pentru cursa prezidentiala, intepaturile nu se lasa asteptate.

De aceasta data, liderul liberalilor i-a transmis lui Victor Ponta ca va ajunge sa il regrete pe actualul lider de la Cotroceni, pentru ca, in cazul in care Antonescu va castiga prezidentialele, nu va face un pact de coabitare, in conditiile in care se stie despre un acord deja existent in prezent intre premier si Traian Basescu.

Presedintele PNL a enumerat si cateva din motivele pentru care nu e dispus sa faca acest lucru. „Vor urma alegeri prezidentiale si vom avea un presedinte liberal si sperand sa fiu acel presedinte liberal ii spun lui Victor Ponta de pe acum: ai simtit ceva, ai sa-l regreti pe Basescu. Dar ai sa-l regreti pe Basescu dintr-un singur motiv: acela ca, daca eu ajung presedinte, nu fac pact de coabitare pentru ca mie imi ajunge Constitutia, imi ajung legile tarii si imi ajunge votul pe care oamenii trebuie sa mi-l dea ca sa ajung presedinte. Nu am nevoie de coabitari, nu am nevoie de baroni”, a sustinut Antonescu.

198 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger